luni, 20 mai 2013

Zibo.ro si organizatia "Salvati Copiii" va invita sa luati parte la flashmob-ul organizat in data de 31 mai 2013, in scolile, gradinitele si liceele din Romania.
Hai să ne mobilizăm cu toții, pe 31 mai 2013, și să spunem cu glas tare, în curtea școlii, că vrem să scoatem violența din viața copiilor. Ce aduc bun cuvintele grele și bătaia? NIMIC!!! Sunt doar niște etichete, care rănesc și nu-i lasă pe copii să se dezvolte, să se simtă bine, să prindă aripi, să se împlinească.

Copiii crescuți fără etichete se fac Oameni Mari!
Pe 31 mai 2013, în Pauza Mare, sub coordonarea profesorilor, copiii vor ieși în curtea școlii sau a gărdiniței, iar profesorul va explica în câteva minute modul de desfășurare al flashmob-ului. Startul va fi dat cu un fluier. La acest semnal, copiii se vor întoarce cu spatele. Pe spate vor purta etichete (prinse cu agrafe), acestea vor fi scrise chiar de copiii: "Pe mine mă cheama Aurel, nu tantălău", "Eu sunt Andrei, nu un grasul ăla!” etc. Profesorii și copiii își îndepărta aceste etichete și vor scrie cuvinte frumoase, de apreciere: ”Eu sunt Andrei; știu să cânt!”, ”Eu sunt Andrei, învăț mereu câte ceva nou”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aici astept parerile, sfaturile sau apreciarile voastre!